Nogomet
Piknik prostori
Tek
Kontakt
Ponudba in cenik PDF natisni E-pošta
Cenik uporabe športnih objektov
(od 1.9.2011)
Cena za uporabo Cena za uporabo z DDV (9,5%)
Malo igrišče (61 x 42 m) z umetno travo 40 EUR/uro  43,80 EUR/uro
Veliko igrišče (115 x 76 m) z umetno travo 75 EUR/uro  82,13 EUR/uro
Glavno travnato nogometno igrišče 200 EUR/uro  219 EUR/uro
Pomožno travnato igrišče 120 EUR/uro  131,40 EUR/uro
Travnati poligon za trening 75 EUR/uro  82,13 EUR/uro
Dodatna garderoba 30 EUR 32,85 EUR/uro

* Uporaba garderob s tuši je vključena v ceno
* Uporaba reflektorjev (nočni termin) se računa +20%

Za dodatne informacije in rezervacije pokličite na telefon 041 427 467

Naše veliko nogometno igrišče z umetno travo je med največjimi v Sloveniji in ustreza vsem varnostnim zahtevam, zato je primerno tudi za največje tekme. Uredili smo tudi namakalni sistem, ki zagotavlja popolnost igrišča tudi v najbolj suhem in vročem poletju. Tudi glavno igrišče z naravno travo je vedno brezhibno urejeno, saj imamo urejeno zalivanje in na razpolago najmodernejšo opremo za vzdrževanje travnatih površin.
 
Podlaga
Podlaga igrišča z umetno travoVsa tri nogometna igrišča so strokovno in redno vzdrževana, zato so vedno vrhunsko pripravljena. Naš vzdrževalec uporablja sodobno strojno opremo za krtačenje in grabljenje igrišč. Dve igrišči imata za podlago vrhunsko umetno travo Vario Slide Excellence C&F 60, belgijskega proizvajalca Domo, ki je visoka 6 cm. Zaradi svojih lastnosti je umetna trava zelo priljubljena tudi med profesionalnimi igralci: zagotavlja igranje v vedno enakih pogojih in na popolnoma ravnem terenu, ki ne dopušča možnosti za napačen odboj žoge.

 

Garderobe

Garderobe ob igrišču z umetno travoDve veliki garderobi omogočata ekipam ustrezno pripravo pred tekmo in osvežitev po  njej. Vsaka garderoba meri 32m2 in je opremljena s šestimi tuši in stranišči. Na voljo je tudi sodniška garderoba.


Osvetlitev igrišča z umetno travo

 

 

Osvetlitev

Nogomet lahko igrate podnevi, pa tudi ponoči. Veliko igrišče z umetno travo osvetljuje štirikrat po deset reflektorjev z močjo 2kW. Svetloba s štirih strani z višine 20 metrov zagotavlja brezhibno razsvetlitev igralnega prostora, zagotovljena povprečna svetloba 344 luksov pa ustreza tudi kriterijem prvenstvenih tekem.
 
REZERVNIAVTODELI24.SI